20110627

lme gle..

lme gle dh x update pe2.. pe yg msih sma, ak msih sorang2 je kt mlka ni, dh berhenti dari satu kerja dan lastly end up keje as FOA/ Front Office Asisstant kt stu hotel kt Mlca ni; hotel seri costa nama diberi.

so far kje mmg penat if byk guest check-in. bygkan weekend kdg2 kteorg trime 100 lbey org pstu sorang2 nk check in. duduk pn xsmpt. huhu. although basic utk keje ni mmg rendah gle, tp at least boleh blja smtg regarding tourism industry, kena la dgn course yg ak amek kt uni.

dlm seminggu ak kje kt sni, ak blaja drpd senior2 yg keje kje hotel mmg ssh, lbih2 lg hotel 4, 5 bintang yg tikam blkg mmg byk.. ske jtuhkan org..kire x slmt la cmtu sbb org len xbley tp kje hotel xbesar sgt ni sume department rpt je ngn stu sama lain. lgi stu, prnh dgr cte hotel equatorial mlca brhantu x? slmt hotel kecik jd xdela timbul pe2 cite hntu.haha.

pe2 pn ak hrp ak berthn lg slma 2 buln dok sini.sunyi woo dok sorang2.. tp kne pandai2 la kan..

k lah.wish smua all the best gak dlm pe2 yg korang wat..

1 comment:

  1. pasnie jln kat mlke leh r singgah hotel.. hehe

    ReplyDelete